Acupunctuur

Acupunctuur is een eeuwenoude Chinese geneeswijze die steeds meer aan populariteit wint in Nederland. Bij acupunctuur worden dunne naalden op specifieke punten op het lichaam geplaatst om de energiebalans in het lichaam te herstellen. Deze methode wordt gebruikt om een breed scala aan gezondheidsproblemen te behandelen, waaronder pijn, stress, slapeloosheid en spijsverteringsproblemen.

Acupunctuur wordt steeds meer erkend als een veilige en effectieve alternatieve behandeling voor traditionele medische interventies. De naalden die bij acupunctuur worden gebruikt, zijn erg dun en worden slechts oppervlakkig in de huid gestoken, waardoor de behandeling vrijwel pijnloos is.

Als u op zoek bent naar een natuurlijke manier om uw gezondheid en welzijn te verbeteren, kan acupunctuur een geweldige optie zijn. Of u nu last heeft van fysieke of emotionele klachten, onze ervaren acupuncturisten staan voor u klaar om u te helpen uw energiebalans te herstellen en uw gezondheid te verbeteren.

Onze acupuncturisten nemen de tijd om naar uw specifieke behoeften en zorgen te luisteren, zodat we een behandelplan op maat kunnen maken dat het beste bij u past. Onze behandelingen zijn veilig, effectief en kunnen worden aangepast aan uw individuele behoeften.

Onze specialisten

Hilde Hiemstra is acupuncturist bij IMC Visana

Hilde Hiemstra

Acupuncturist
Amsterdam
"Acupunctuur door een westerse bril bekeken stimuleert zenuwen, spieren en bindweefsel en kan het natuurlijk pijnstillend vermogen stimuleren."
Lyanne Woltjer is acupuncturist bij IMC Visana

Lyanne Woltjer

Acupuncturist
Amsterdam
"In mijn praktijk zijn een efficiënte behandeling en persoonlijke aandacht het allerbelangrijkst, naast acupunctuur gebruik ik ook moxa en cupping."

Neem contact op

Neem contact op met IMC Visana of maak gelijk een afspraak!