Lyanne Woltjer

Tijdens mijn studententijd kwam ik bij een acupuncturist terecht voor hooikoorts klachten. Deze behandelingen werkten zo goed dat ik erg onder de indruk was en direct besloot om dat vak ooit te gaan leren. Na een aantal jaar advieswerk rondom Duurzaamheid in het hoger onderwijs begon ik de studie Acupunctuur aan de TCMA. In 2011 ben ik daar cum laude afgestudeerd. Het was een heerlijke, boeiende studie periode waarin alles samenkwam waar ik voor wil gaan; mensen kunnen helpen met hun gezondheid vanuit een eeuwenoude, van oorsprong Aziatische geneeswijze en daarmee vanuit een holistische visie. Hiermee kunnen werken vind ik echt fantastisch.

Na jarenlange praktijkervaring, een stageperiode in China en vele nascholingen van internationaal bekende acupuncturisten ben ik nu gespecialiseerd in gynaecologie en kinderacupunctuur (van baby tot tiener). Voor de kleintjes heb ik me een Japanse behandelmethode eigen gemaakt waarbij naalden meestal niet nodig zijn! Ik behandel kinderen met o.a. slaap- en concentratieproblemen, buikklachten, onrust en allergie. Daarnaast werk ik dagelijks veel met vrouwen rondom vruchtbaarheid, menstruatie, zwangerschap en overgangsklachten. Ik ondersteun dagelijks vrouwen die graag zwanger willen raken door op een Chinese manier naar de cyclus en gezondheid te kijken.

In mijn praktijk zijn een zo efficiënt mogelijke behandeling en persoonlijke aandacht het allerbelangrijkst. Naast acupunctuur gebruik ik ook moxa en cupping. Daarbij geef ik voedingsadviezen op basis van Chinese denkwijze, advies over supplementen en leefstijladviezen.

In mijn praktijk werk ik vaak samen met andere therapeuten en verloskundigen binnen en buiten Visana.

Lyanne Woltjer I Acupuncturist

Neem contact op

Neem contact op met IMC Visana of maak gelijk een afspraak!