eva_ foto
Arts integrative medicine & transformatiecoach

Eva Noorda

Eva is chirurg oncoloog en arts integrative medicine. In haar werk combineert ze de reguliere geneeskunde met een bredere blik op wat je zelf kan doen voor meer gezondheid en samen antwoord op de vraag te vinden wat je daarvoor echt nodig hebt. Integrative consulten doet zij in Isala voor mensen die in Isala behandeld worden. Voor patiënten die niet in Isala onder behandeling zijn (geweest) kan je bij haar terecht op www.noorda-totalhealth.com of bij IMC Visana in Zwolle en Amsterdam.

Omdat emotionele en mentale klachten vaak een rol spelen bij herstel en ervaren gezondheid is Eva een opleiding tot transformatief coach gaan doen bij Bridgeman Academy. Als transformatief coach kan Eva je begeleiden om dieper te begrijpen hoe klachten en patronen je dagelijkse leven en gezondheid bewust of onbewust beïnvloeden. Je kunt met haar samen kijken en voelen waar de oorsprong van die klachten en patronen liggen en hoe deze los te maken zodat er meer vrijheid en kracht kan ontstaan. Als transformatiecoach werkt Eva niet als arts maar samen met jou op bewustzijn op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een consult integrative medicine of transformatiesessie (consult of coaching) ben je welkom bij Eva bij IMC Visana in Zwolle of Amsterdam. Aanmelden: eva@noorda-totalhealth.nl

Neem contact op

Neem contact op met IMC Visana of maak gelijk een afspraak!