Dete Geerdink-Hollemans

Mijn naam is Dete (1980), ik ben vrouw, echtgenote, moeder, integraal huisarts en leefstijlarts met een grote passie voor vrouwengezondheid en darmgezondheid (het darmmicrobioom).

Mijn integrale praktijk is ontstaan na de geboorte van mijn zoon in 2020. In mijn praktijk combineer ik mijn kennis van de integrale geneeskunde en leefstijlgeneeskunde. Dit vul ik aan met mijn persoonlijke ervaringen als patiënt en mijn jarenlange ervaring als huisarts.

Mijn missie is om samen met jou te kijken wat jouw lijf je wilt vertellen, om zo tot de oorzaak van de klacht te komen. Vaak bewandelen we twee wegen: wat heb je nodig om je op korte termijn beter te voelen en wat is er nodig zodat je je beter blijft voelen?

Op het moment dat een klacht blijft bestaan is het mijn visie dat je lijf je iets wil aanreiken. Het is mijn doel om jou te helpen duidelijk te krijgen wat jij aan kunt pakken om jouw zelfherstellend vermogen weer te activeren, te herstellen en te helen.

Ik geloof in het principe van klacht naar kracht naar zielsmissie.

In deze zoektocht kunnen we gebruik maken van laboratorium onderzoek, microbioom onderzoek en kunnen we gebruik maken van de expertise van zeer kundige collega’s uit mijn netwerk. Vanaf januari 2023 zet ik ook Reiki in waar nodig en wenselijk.

Je bent heel welkom voor:

Hormonale klachten (oa schildklier),

Menstruatie klachten

Kinderwens,

Overgangsklachten

Klachten na verlies van een zwangerschap of een kindje

Darmklachten en darmgezondheid (alle klachten die samen kunnen hangen met een verstoring van het darmmicrobioom)

Reiki behandeling

Vermoeidheid

Fitter willen worden

Staat je klacht er niet bij, maar ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen, neem dan vooral even contact op!

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Neem contact op

Neem contact op met IMC Visana of maak gelijk een afspraak!