Chantal Groenewold

Ik heb altijd al interesse gehad in het menselijk lichaam en tot wat het allemaal in staat is. Op jongere leeftijd kwam ik zelf in aanraking met osteopathie vanwege een sportblessure. Mijn fysiotherapeut studeerde osteopathie en verwees mij door naar een osteopaat. Zo ben ik van mijn blessure afgekomen. Ik vond de holistische kijk die hij had op het lichaam erg fascinerend. De interesse in osteopathie is toen al gewekt.

Na mijn VWO heb ik er voor gekozen om eerst fysiotherapie te gaan studeren in Groningen, om een basis te krijgen van de anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam. Toch bleef ik er tegen aanlopen dat ik veel klachten niet kon verklaren. Na verschillende banen in de fysiotherapie met o.a. topsporters en kinderen heb ik daarom besloten om osteopathie te gaan studeren. Ik miste het stukje waarin ik mensen kon helpen opzoek te gaan naar de oorzaak van hun klachten. Ik heb mijn masteropleiding aan de International Academy of Osteopahty in Zeist gevolgd.

Tijdens de opleiding begonnen er steeds meer puzzelstukjes op hun plek te vallen. Via mijn stage kwam ik bij Ilona terecht. Door haar heb ik geleerd mijn kennis van uit de opleiding meer praktisch toe te kunnen passen. Ik vind het leuk dat ik het team van osteopathie Laarman in Zwolle mag komen versterken. Osteopathie is een prachtig vak waarbij je elke keer weer een nieuwe puzzel mag gaan oplossen. Elke klacht is uniek en verdiend daarom een persoonlijke en unieke behandeling.

Neem contact op

Neem contact op met IMC Visana of maak gelijk een afspraak!