Dolbly, cadeau voor ouder en kind

Ben jij al in het bezit van onze leuke Cadeaukaart van DOLBLY? (binnenkort beschikbaar)

Voor wie is DOLBLY bedoeld?

Is er een baby op komst? Misschien bent u op dit moment zelf zwanger? Of is er iemand in uw naaste omgeving zwanger? Misschien wordt u binnenkort wel opa en/of oma? Of heeft u binnenkort een babyshower en weet u niet wat een goed cadeau kan zijn voor de mama en/of papa to be? Dan is een cadeaukaart van DOLBLY het cadeau die u zoekt!

Waar staat DOLBY voor?

Met de cadeaukaart kunt u uit 7 verschillende disciplines kiezen die een behandeling op maat aanbieden voor ouder en kind: Dragen, Osteopathie, Lactatiekundige, Babymassage, Lyanne Woltjer kinderacupunctuur, zwangerschapsYoga en *Haptonomische zwangerschapsbegeleiding.

Dragen – Maaike Bouwman

Je kindje dichtbij, je handen vrij.

Dragen is heerlijk en zeker niet moeilijk!

Door te dragen leer je je kindje beter kennen, en ondersteun je tegelijkertijd de lichamelijke en emotionele ontwikkeling van je kindje.

Osteopathie – Ilona Laarman en Vincent Komen

Een Osteopatische check, om de fysieke zwangerschapsklachten of bevallingstrauma’s voor zowel moeder als kind te onderzoeken en te behandelen.

Lactatiekundige – Denise van Mulkom en Heleen Hilgers

Rondom bevalling en soms ook lang daarna, borst- voedingsadvies op maat.

Babymassage – Nathalie Woearbanaran

Voor ouder en kind is de Shantala babymassage een leuke en fijne manier om de band met je baby te versterken. Je leert hierbij hoe jij je baby kan masseren.

Lyanne Woltjer Kinderacupunctuur zonder naalden – Shonishin

Shonishin is een Japanse massagetechniek, gecombineerd met acupressuur en voetreflex massage (voor thuis) voor een gezonde en ontspannen baby.

Yoga – Sanne van Gaalen

Fertiliteitsyoga, zwangerschapsyoga en yoga voor na de bevalling (met of zonder je baby). Je leert je lichaam te vertrouwen, soepel & sterk te houden en bewust contact te maken met het kindje (in je buik).

*Haptonomische zwangerschapsbegeleiding – Debbie Schreuder

Helpt de aanstaande ouders om tijdens de zwangerschap contact te maken met de baby. Dit bevordert een veilige hechting, meer zelfvertrouwen en minder angst tijdens de zwangerschap en bevalling

Hoe gaat het in zijn werk?

Aan de balie bij IMC Visana kunt u een cadeaukaart kopen bij één van onze officemanagers.

U koopt een cadeaukaart voor minimaal vier disciplines ter waarde van €200,- euro. Wanneer u meer disciplines op de cadeaukaart wilt, dan kan dit uiteraard! Voor elke extra gekozen discipline komt er dan €50,- Euro bij. En voor de gelukkige zit er nog een leuk cadeautje bij namens alle disciplines.

Neem contact op

Neem contact op met IMC Visana of maak gelijk een afspraak!