Vincent Komen

Gedurende mijn stage voor mijn opleiding tot fysiotherapeut kwam ik in aanraking met osteopathie. De volledige benadering van een patiënt had mijn aandacht gelijk getrokken. Waar een fysiotherapeut vaak alleen lokaal behandelt, kijkt een osteopaat naar het geheel en daardoor ook naar de oorzaak van de klacht. Deze kan elders in het lichaam zitten dan waar de klacht van de patiënt zich uit.

Zodoende ben ik gelijk na mijn studie fysiotherapie begonnen met deze nieuwe uitdaging aan de International Academy of Osteopathy. Gedurende deze studie ben ik vier jaar lang als fysiotherapeut werkzaam geweest, waarbij ik steeds meer osteopathie ben gaan toepassen.

Tijdens mijn studie ben ik terecht gekomen bij Ilona en haar praktijk, hier heb ik gedurende drie jaar met regelmaat stage gelopen. Van Ilona heb ik veel technieken geleerd.

Na het behalen van mijn osteopathie diploma ben ik in dienst getreden bij Osteopathie Laarman. Ik haal veel voldoening uit het helpen van mensen die al jarenlang met klachten rondlopen, waarvan zij denken dat er geen oplossing meer mogelijk is.

Neem contact op

Neem contact op met IMC Visana of maak gelijk een afspraak!