Marianne Antuma

In mijn omgeving zie ik dat veel mensen worstelen met hun leefstijl. Ze zitten niet lekker in hun vel, willen iets veranderen maar weten niet hoe. Precies op dat punt bied ik hulp.

Mijn fascinatie voor de mens en gezondheid werd mijn drijfveer om leefstijl coaching aan te gaan bieden. Ik had niet durven dromen dat het zo goed ontvangen zou worden. Nog elke dag werk ik nog met veel plezier met mijn cliënten.

Na een aantal jaren werkervaring koos ik voor een specialisatie gericht op het mentale aspect van onze leefstijl: de gezondheidspsychologie van nu. Na een intensieve masterstudie kan ik nieuwe technieken toepassen die snel een positief en toekomstbestendig resultaat geven.

Tijdens mijn begeleiding ligt de focus meer op de kern van de klacht dan iemand te voorzien van een tijdelijke oplossing. We gaan dus de diepte in om het effect van de gewenste verandering duurzaam te integreren. Cliënten geven aan dat deze wijze verhelderend is, rust geeft en duidelijkheid biedt.

Kortom, ik neem je graag mee naar de wereld van de psychologie achter onze leefstijl zodat ook jij: blijvend richting kan geven aan je (gezondheids) doelen.

Geen wachtlijsten, wel tijd voor jou.

 

Resultaten die je kan verwachten van mijn begeleiding:

Meer energie in je dag.

Slimme gezonde (re) voedingskeuzes maken.

Grip op emotioneel eetgedrag.

Beter slapen.

Minder piekeren.

Een gezond (er) gewicht bereiken.

Minder negatieve gedachten.

Meer veerkracht.

Een beweegpatroon creëren dat werkt.

Meer ontspanning in je leven.

Minder chronische stress.

Een sterker zelfbeeld.

 

TIP VERGOEDING : het kan maar zo zijn dat je consult deels of volledig in aanmerking komt voor een vergoeding via je zorgverzekeraar. Dat is mooi meegenomen. Stuur een bericht via de website, ik zoek het graag voor je uit.

 

Soms moet je iets veranderen om jezelf te blijven.

Ik ontmoet je graag in de praktijk!

Marianne Antuma

Neem contact op

Neem contact op met IMC Visana of maak gelijk een afspraak!