Koosje Janssen

Ben je op zoek naar een gepersonaliseerde en holistische benadering van jouw gezondheid? Bij Kooszorgenloos bied ik gespecialiseerde orthomoleculaire therapie voor darmgezondheid, SIBO en long-covid. Ik geloof dat een gezonde darm de basis vormt voor een vitaal lichaam en een evenwichtige geest.

Als orthomoleculair therapeut heb ik mij toegewijd aan het helpen van individuen die kampen met diverse darmgerelateerde aandoeningen, waaronder het prikkelbare darm syndroom (IBS), voedselintoleranties, darmontstekingen (IBD) en het SIBO-syndroom. Met mijn diepgaande kennis van voeding, supplementen en leefstijladviezen, streef ik ernaar om de oorzaak van jouw darmproblemen te achterhalen en een op maat gemaakt behandelplan te bieden.

Een bijzondere focus van mijn praktijk ligt ook op het ondersteunen van patiënten die herstellen van long-covid. Ik begrijp dat deze aandoening een breed scala aan symptomen en uitdagingen met zich meebrengt, daarom integreer ik mijn expertise in darmgezondheid om jouw algehele welzijn te verbeteren en jouw immuunsysteem te ondersteunen.

Ik geloof sterk in de kracht van preventieve gezondheidszorg en wil jou helpen bij het bereiken en behouden van een optimale gezondheid op de lange termijn. Ik ben toegewijd om jou te begeleiden, te ondersteunen en te motiveren op jouw reis naar een gezonder en gelukkiger leven.

Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen kunnen we de eerste stap zetten naar een betere gezondheid en welzijn!

 

Neem contact op

Neem contact op met IMC Visana of maak gelijk een afspraak!