Foto_Brigitte Nauta
Integraal Leefstijl- en Vitaliteitscoach

Brigitte Nauta- Engelsman

Ik ben Brigitte Nauta-Engelsman (1971). Vrouw, echtgenote, moeder. Healthcare Marketeer & Communicatiedeskundige, Integrale Leefstijl- en Vitaliteitscoach. Mijn passie is positieve gezondheid & vitaliteit.

Mijn missie
Ik wil als integraal Leefstijl- en Vitaliteitscoach een positieve bijdrage leveren aan een vitalere populatie in Nederland. Ik geloof dat veel mensen, instanties en organisaties geholpen zijn bij een bredere, positieve kijk op gezondheid. Dit kan hun leven niet alleen vitaler maken, maar geeft ook hen tools, op wat voor manier dan ook, om deze bredere, positieve kijk op gezondheid in hun eigen omgeving door te geven. De hulp die zij daarbij nodig hebben, geef ik graag op professionele wijze. En, ik heb de ambitie om iedereen die op mijn pad komt en er even niet meer uitkomt, mentaal of fysiek, te begeleiden om zelf weer bewuste keuzes te maken, meer vanuit hun eigen waarden te leven en zich energieker en vitaler te voelen. Vanuit de basis echt jezelf zijn.

Je herkent het misschien wel?
Een gevoel van stress dat overheerst, angstig zijn, weinig energie hebben, blijven piekeren, slaapgebrek, niet lekker in je vel zitten, niet weten waar je nu echt blij van wordt, zoveel voelen, altijd aan staan, streng naar jezelf en jouw omgeving zijn, behoefte aan suiker, inactief zijn, niet echt kunnen ontspannen, weinig (zelf)vertrouwen, niet in balans zijn.

Bij mij ben je op de goede plek!
Ik help jou via een integrale aanpak graag weer jezelf te zijn. Geluk te ervaren en vitaal te zijn door voor een gezonde leefstijl te kiezen. Een leefstijl die bij jou past. Een integrale aanpak betekent dat ik niet zozeer de symptomen waar jij last van hebt aanpak, maar dat ik met jou kijk waar de klachten nu echt vandaan komen. En daar gaan we mee aan de slag zodat de klachten kunnen verdwijnen. Ook kijk ik met jou waar jij blij van wordt, wat jou energie geeft en waar je sterk in bent. Zodat je stappen kan zetten die bij jou passen en jou verder brengen.

Geluk, gezondheid en vitaliteit lijken soms zo ongrijpbaar.
Het is niet altijd eenvoudig om je in de huidige maatschappij niet teveel af te laten leiden van wat echt belangrijk is en om keuzes te maken die bij jou passen. De innerlijke rust te vinden die je nodig hebt. In verbinding te blijven met jezelf en met de ander die er voor jou toe doet. Je overwegend goed te voelen en ook oke te zijn met je minder goed voelen. De energie op te doen waarmee je de dingen kan doen die voor jou het verschil maken. Gezonde keuzes te maken en deze ook vast te houden.

Verbinding is waar ik in geloof
Verbinding met jezelf. Door contact te maken met wat er in je leeft, maak je ruimte voor nieuwe inzichten, persoonlijke en fysieke groei. Verbinding met mij als positieve en integrale coach zodat er iemand naast je staat, en jou aanmoedigt en uitdaagt.

Verlang jij ook naar groei?
Kom dan gerust langs of bel mij voor een kennismakingsafspraak. Ik heb tijd en oprechte aandacht voor jou! Hoop je snel te ontmoeten!

Neem contact op

Neem contact op met IMC Visana of maak gelijk een afspraak!