Thai Yoga Massage


Ontspanning & beweging in één: ontdek de gezondheidsvoordelen van Thai yoga massage

Wat is Thai yoga massage

Thai yoga massage is een 2500 jaar oude massagetechniek uit Thailand met invloeden uit de Indiase yoga en de Chinese acupressuur. Het is een massage in beweging, een dynamische combinatie van stretches, drukpunten en meditatie die diep doorwerkt op lichaam en geest. Het stimuleert de doorbloeding en stofwisseling met als resultaat een betere algemene gezondheid en gevoel van welzijn.

De behandeling wordt op een comfortabele massagemat op de grond gegeven. Er wordt over de kleren heen gemasseerd zonder gebruik van olie.

De voordelen van Thai yoga massage

Thai yoga massage werkt zowel preventief als therapeutisch bij veel klachten, met name bij stijfheid van spieren, stress, burn-out, depressie, spanningshoofdpijn en slapeloosheid. Het helpt je uit je hoofd te komen en meer bewust te zijn van je lichaam. Het ontspant bindweefsel en spieren waardoor je meer ruimte ervaart in je lichaam en flexibeler wordt. Het heeft een kalmerende werking op je zenuwstelsel waardoor je rustiger en blijer wordt en beter slaapt.

Onze specialisten

Marike Sala is Thai Yoga Masseur bij IMC Visana

Marike Sala

Thai Yoga Massage & Officemanager IMC Visana
Amsterdam
"Ik vind het heel bijzonder dat ik iedereen kan laten ervaren hoe Thaise massage preventief en helend werkt voor een groot aantal klachten."

Neem contact op

Neem contact op met IMC Visana of maak gelijk een afspraak!