Sanne van Gaalen

Yogadocente

Ik heb een universitaire achtergrond in Gezondheidswetenschappen, en ben gekwalificeerd docente in diverse stijlen yoga: vinyasa, yin, SUP-yoga, AcroYoga (met kinderen) en zwangerschapsyoga. Daarnaast ben ik werkzaam als natuurcoach.

Vanuit mijn eigen bedrijf In Your Elements geef ik lessen, workshops en retraites op unieke locaties in binnen- en buitenland. De elementen van de natuur (aarde, water, vuur, lucht en ruimte) en de bijbehorende energieën spelen hierbij een belangrijke rol. Het mijn passie om mensen te verbinden met de natuur om ons heen èn dichter bij hun eigen ware natuur te brengen.

Ik ben geboren in Zambia en heb mijn hele leven veel gereisd en op verschillende plekken op de wereld gewoond. Ik haal mijn inspiratie uit o.a. vrouwencirkels in Mexico, Balinese offering ceremonies, mijn Vipassana training (10 dagen in stilte meditatie) in India en yoga massage technieken uit Thailand. Ook voeg ik elementen van compassie meditatie, mindfullnes en visualisatie toe.

Mijn lesstijl wordt gekenmerkt als aards, speels en verbindend. Ik vind het belangrijk dat jij naar huis gaat met een lichaam dat soepeler en sterker aanvoelt dan voordat je de les binnenkwam, een kalme geest, een hart gevuld met liefde, dankbaarheid en compassie en een lach op je gezicht.

Bij Visana geef ik wekelijks vier groepslessen op de maandag. Deze lessen zijn een fijn moment om je te verbinden met andere vrouwen in een vergelijkbare fase van hun leven. Ik geloof in de kracht van delen en inspireren. Het herkennen van andere ervaringen en erkend worden in jouw verhaal werkt helend als een natuurlijk medicijn. Ook ik deel rijkelijk mijn kennis vanuit mijn eigen ervaringsdeskundigheid, nadat ik in december 2019 zelf moeder ben geworden van een prachtige dochter.