Nathalie Woearbanaran

Holistische massage / Officemanager IMC Visana

Nathalie 

Als uitgangspunt vind ik het belangrijk om op een open en ontspannen manier met mensen om te gaan. 

Ik heb jaren met veel plezier en passie in de sales gewerkt. Zowel binnen als buitendienst. Ik wist dat ik op een dag een ander pad zou volgen. Maar dit heeft nog wel wat jaren geduurd om dit besluit te nemen. Als klein meisje dat opgroeide tot wie ik nu ben, speelde massage altijd een grote rol. Mijn roots liggen op de Molukken en mijn oma masseert mij al zo lang ik me kan heugen. Zonder enige studie weet ze altijd de juiste plekken te masseren en kan je er zo goed als vanuit gaan dat je met minder klachten de deur uitgaat. Op het moment dat ik toe was aan een carrière switch ben ik begonnen met een 4-jarige studie voor Massage en bewegingstherapeut. Dit is de beste keus die ik heb kunnen maken. 

Het proces van verandering, persoonlijke en lichaamsgerichte therapie vind ik erg mooi aan dit vak. 

Wat is holistische massagetherapie? 

Holistische komt van het Griekse woord “Holos” dit betekent volkomen. De massage is niet alleen gericht op ontspanning van spieren maar zorgt ook voor de geestelijke ontspanning. Het is een filosofie die ervan uitgaat dat de mens een eenheid is. Zowel je fysieke als geestelijke gesteldheid zijn met elkaar verbonden. Wanneer je stress ervaart kan dit zich uiten in verschillende klachten. Een voorbeeld zou kunnen zijn hoofdpijn, nek en schouderpijn maar het kan zich ook op andere plekken in je lichaam manifesteren. 

DO SOMETHING TODAY, THAT YOUR FUTURE SELF WILL THANK YOU FOR

Wanneer je een massage ontvangt, maakt je lichaam endorfine aan. Dit zijn zogenaamde gelukshormonen die o.a. stress bestrijden. Massage zorgt ook voor een betere doorbloeding. Niet alleen om je spieren losser te maken maar het helpt ook blokkades op te heffen. Emoties zoals kracht, liefde, blijdschap of verdriet liggen vaak in een diepere laag van jezelf. Holistische massage is hierbij een fijne manier om contact te maken met je lijf en te voelen wat er speelt. Door massage en gesprekken wil ik samen met jou op zoek gaan naar wat jij nodig hebt. Om je weer thuis te laten voelen in je lichaam. 

Warme groet, 

Nathalie Woearbanaran 

Wil jij een massage boeken? Stuur dan een mail naar nathalie@kurasa.nl