Carmen Caspersz

(Kinder)coach en mindfulness trainer

Mijn naam is Carmen Caspersz en ik werk met kinderen en jongeren van 5-19 jaar als kindercoach, jongerencoach en mindfulness trainer. Met coaching en mindfulness bied ik hen de aandacht en ruimte waarmee ze zich kunnen ontwikkelen volgens mijn motto: “In alle vrijheid kunnen groeien en worden wie je bent.” Daarnaast werk ik ook met hun ouders en biedt ik hen: ouderbegeleiding, opvoedcoaching en mindful ouderschap. In het onderwijs biedt ik onder andere klassentrainingen aan op het gebied van mindfulness.

Mijn ene passie is werken met kinderen en jongeren. Mijn andere passie is werken met volwassenen. Op het gebied van coaching en mindfulness. Maar ook op het gebied van scheiding en verlies. Dat kan in 1 op 1 coaching voor jezelf of in een post relationeel rouwtraject(SCHIP-behandeling) samen met jouw ex-partner. Kinderen en jongeren kunnen ook begeleid worden of een training volgen op het gebied van scheiding.

Ik ben opgeleid als Montessori leerkracht en heb 13 jaar als leerkracht gewerkt. Daarna ben ik opvoedadviseur geworden na verschillende trainingen te hebben gevolgd zoals Positief Opvoeden(Triple P) en Pedagogisch Adviseren. Ben ook sociale vaardigheidstrainer voor kinderen van 6-19 jaar en op echtscheidingsgebied ben ik: !Jes het Brugproject trainer en SCHIP-behandelaar. Dit voer ik uit in mijn andere praktijk: In de luwte. www.indeluwte.org Bij de Academie voor Mindful Teaching van Eline Snel heb ik de opleiding gevolgd tot kinder- en jongeren mindfulness trainer. En de opleiding: Mindfulness in Opvoeding En Onderwijs. Verder volg ik de opleiding: Coaching en Counselling aan de Academie voor Coaching en Counselling.